سموم آفت کش عاملی برای سرطان خون کودکان

ایسنا: دانشمندان معتقدند مواد شیمیایی و سموم آفت کش موجود در محیط می تواند باعث افزایش سرطان خون در کودکان شود. به گزارش نشریه NEMj، بیماری لوسمی یا سرطان خون در کودکان در نیم قرن اخیر، سالی یک بار، یک درصد افزایش داشته و میزان ابتلا به سرطان خون از اویل ۱۹۰۰ تاکنون ۵ برابر شده است. شواهد حاکی از رشد ثابت و مداوم افزایش سرطان خون در میان کودکان سراسر دنیاست، این نوع سرطان شایع ترین سرطان در کودکان به خصوص سنین ۴- ۱ ساله است و احتمال ابتلای پسران به این نوع سرطان ۱۰ درصد بیشتر از دختران است.
دانشمندان طی بررسی های اخیر به این نتیجه رسیده اند که علت افزایش این بیماری در نیم قرن اخیر عناصر و مواد شیمیایی فزاینده در محیط زیست است. برخی از نوزادان در بدو تولد به دلیل فعل و انفعالاتی که در رحم مادر صورت می گیرد، مستعد ابتلا به این بیماری هستند، اما به دلایلی ناشناخته این بیماری خود را در همان ابتدا نشان نمی دهد و بعد از مدتی سلولهای سرطانی شروع به رشد می کنند.
دانشمندان عوامل متعددی را عامل رشد سلولهای سرطانی و شروع بیماری لوسمی دانسته اند، که به عوامل اشعه رادیو اکتیو، میدانهای الکترونهای مغناطیسی، انواع ویروس، عفونت ها، مواد شیمیایی و سموم ضد آفات اشاره کرده اند و نیز قرار گرفتن زنان باردار در برابر عوامل یاد شده را برای جنین خطرناک دانسته اند. منبع

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد